Dunlop Hiflex

Hos oss har du alltid nära till kunskap, kvalitet och service.

Dunlop Hiflex etablerades i Halmstad 1969. Företaget är idag en av marknadens mest etablerade leverantörer av hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. 

Vår egen tillverkning av slangar och kopplingar, för både höga och låga tryck, ger oss stor kunskap om produkterna och gör att vi kan komma med förslag på nya lösningar och förbättringar till industrin. Våra kunder finns över hela landet inom både eftermarknaden och OEM-sektorn. Vår filosofi är att finnas lokalt nära våra kunder för att garantera hög kvalitet och service. Med 10 egna Service Centers och ett 40-tal Service Partners täcker vårt distributionsnät hela Sverige. 

Alla våra Service Centers och Service Partners har egen slangverkstad och i Halmstad har vi byggt ett nytt logistikcenter med Nordens största slang- och kopplingslager på 10 000 m². I vårt produktionscenter finns kapacitet för såväl kapning, montering, pressning, provtryckning och tvättning som för rörformning från 6–42 mm.

Dunlop Hiflex tillhör Alfagomma koncernen som är en av världens ledande tillverkare av slangar och kopplingar för både högt och lågt tryck. Egna fabriker finns i Italien, Frankrike, Slovakien, Kina och Malaysia. Försäljnings-/distributionsenheter finns i Europa, Asien, Australien, Sydafrika, USA och Canada. Vi har ett mycket väl utbyggt distributionsnät med ett stort antal filialer som täcker stora delar av norra Europa.


Företagspresentation