Ledig tjänst - Kundservicemedarbetare Service Center Borlänge

2019-10-21

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vårt Service Center i Borlänge.

Dina arbetsuppgifter är försäljning samt teknisk rådgivning till våra kunder. Arbetet innefattar också kapning och montering av slang samt ta emot inkommande varor.

Du har erfarenhet av försäljning, utpräglad servicekänsla och god samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande och hydraulikkunskap är meriterande. God datavana samt talar och skriver svenska, läser och förstår engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss får du ett stimulerande och självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och gedigen produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. Urval och intervjuder kommer att ske löpande och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 15 november 2019, till per-ake.hammerin@dunlophiflex.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Per-Åke Hammerin, på 010 414 46 01 eller 0708 34 44 80.

 

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.