Kundservice Service Center Göteborg

2017-11-06

Vi söker dig som vill vara med och vidareutveckla vårt Service Center i Göteborg. Våra kärnprodukter är hydraul- och industrislangar med tillbehör.

Dina arbetsuppgifter är försäljning, rådgivning och problemlösning tillsammans med kund i vårt Service Center. Du har erfarenhet av försäljning, utpräglad servicekänsla och god samarbetsförmåga. Vi ser helst att du har verkstadsteknisk utbildning eller motsvarande och hydraulikkunskap är meriterande.

Hos oss får du ett stimulerande och självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och gedigen produktutbildning. I utbyte väntar vi oss ett seriöst engagemang och en helhjärtad satsning från din sida.

Tillträde till tjänsten är så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 24 november 2017, till rekrytering@dunlophiflex.se.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Anders Vilg, tillförordnad Service Center chef på 0104-14 45 41 eller 0709 75 74 45.

 

 

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 11 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 3,5 miljarder SEK.